Varför Botox?

Botox är till för att få dina muskler att slappna av och för att ge volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet. Botoxinjicering används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men är även användbart för behandling av exempelvis svettkörtlar på olika områden av kroppen.Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, osynliggöra argrynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.
Det finns många muskler i ansiktet och när du använder vissa delar av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som resulterar i linjer i pannan eller rynkig panna. Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet till exempel.
Botox är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är hjälpande mot huvudvärk och migrän och för att vårda överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Botox priser
Botox varierar i pris. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox varierar priserna.
Du kan exempelvis behandla botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botox gummy smile för att nämna ett par av områdena som du kan behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges när du har din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Ni diskuterar vilket område du vill ha botox injicering, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken behandling med botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Hur går det till vid en botox injektion?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att förklara proceduren, kostnad och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort behandling med botox innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sin åsikt om din behandling botoxbehandling göteborg.
Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox före och efter
När kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *