SUP – Vad är det?

SUP står för StandUpPaddleboardoch är en sportsom har blivit mycket uppmärksammadi Europa och särskilt i Sverige. SUPgårtillväga att utövaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.Rhodes: Stand Up Paddle Discovery Tour - Lindos, Greece | GetYourGuide

Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du bruka din SUP i de flesta vattentyper och drag. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att använda din paddleboard, beroende på vattnet som du har din paddelbräda i.

SUP Paddleboard

För att få ut det mesta av en SUP upplevelseär att välja en relevantpaddleboard. Upplevelsen skiljer sig stort medpaddleboard om du har valt enSUP board som passar perfekt för din SUP aktivitet.Paddelbrädaär tillgängliga i två olika varianter. Till synes är båda alternativen lika, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård SUP är skapad för högre hastighet, har ett starkare glid och är ett bra alternativ om du vill undvika attfylla upp din paddleboard varje gång och vill ut i vattnet snabbare.Skillnaden med en uppblåsbarSUP är att den är smidig att förvara och du kan ha med den på resan och utforska nya SUP möjligheter dit du reser.

Testa på SUP Yoga

SUP finns i olika varianter och med den specialdesignadeSUPbrädanfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på enpaddleboard.Fenomenet SUP Yoga är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning på stilla vatten stand up paddle.

PaddleStockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddleboard Stockholm runt.SUP är en hobby som passar både unga och gamla och som skapat en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder.Beroende på vilken typ av vatten du än väljer ärStandUpPaddleboard en upplevelse som passar förbåde nybörjaren och experten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post